DET SOM SKILJER OSS FRÅN ANDRA

OM OSS

Vi utför alla typer av markarbeten, schaktning, rörläggning, grundläggning, grov- och finplanering, omdränering av hus osv. Vi utför eventuellt maskinuthyrning. Våra kunder är kommuner, företag och privatpersoner inom vår region.

Att vi blev årets företag i Vilhelmina 2008. Det innebär att vi kommer att arbeta på att bli ännu bättre i framtiden. Vi är ett privatägt bolag med en enkel filosofi - fungerande transporter gör inte mycket väsen av sig, strul däremot låter mera.

Vi ser till att våra kunder får det vi utlovat, vilket har gjort oss till en fraktpartner våra kunder inte ger avkall på när de väl bekantat sig med oss.

Visst är ditt företag och varor värda en sådan service? Välkommen att kontakta oss!

HISTORIK

Vilhelmina Schakt & Transport AB har varit verksamt i över 40 år, vägbyggnationer, vägarbeten och krossning dominerar. En tiondel består av vatten- och avloppsarbeten samt grusleveranser.

Vår stora kompetens och erfarenhet inom vägbranschen är dess största styrka. Det ser till att Norrlands befintliga vägnät förblir i gott skick.
Företaget har varit troget sitt affärskoncept genom åren, tidigare har det varit mer inriktat mot kraftverksbyggen. Nu är det vägbyggnationer för nästan hela slanten.
Vi har 16-17 anställda, från sommaren och fram till november då det är som mest att göra är personalstyrkan upp till 22 anställda.

Arbetsområde sträcker sig runt Västerbotten med omnejd.