MARKARBETEN

FÖR OSS ÄR INGET UPPDRAG FÖR LITET ELLER FÖR STORT.

Vi har kompetensen och utrustningen som krävs oavsett om det handlar om VA-entreprenader, anläggning av vägar och rondeller eller industribyggnader. Vi har även mångårig erfarenhet av vägbyggnationer, finplanering, anläggning av tomtområden, grovplanering och sprängning, brytning av stubbar, schaktarbeten och stensättning.

EN TOTALENTREPRENÖR INOM GRÄV, SCHAKT OCH ANLÄGGNING

När vi på Vilhelmina Schakt & Transport genomför schaktarbeten i Vilhelmina med omnejd så använder vi oss alltid att den senaste tekniken och vi har den modernaste maskinparken. Vi arbetar miljösmart och på det viset så sparar både vi och våra kunder tid och pengar. Oavsett vilken typ av projekt det handlar om så lägger vi alltid ner hela vår själ i arbetet. Vi har välutbildad personal, en väl fungerande administration och stor erfarenhet av alla typer av anläggningsarbeten.

Våra medarbetare ser till att ditt projekt slutförs snabbt och med hög kvalitet. Sammantaget är vi en komplett entreprenör av schakt- och anläggningsarbeten i Vilhelmina med omnejd. Varmt välkommen att anlita oss du också!


DRÄNERING


SCHAKTNING